Kiropraktor Håvard Tønnessen har startet i Bærum

Kiropraktor Håvard Tønnessen har nå begynt å jobbe på Høviklinikken i Bærum. Her har han startet sin egen kiropraktoravdeling, som heter Kiropraktor i Bærum. Høvikklinikken består av tre fysioterapeuter, en manuellterepeut med refusjon og nå Håvard som kiropraktor. Ved siden av dette er det også en nymotens treningsavdeling på senteret. Denne kan brukes sammen med pasienten, men man kan også bli medlem og trene utenom behandlingen. Høvikklinikken er i samme lokaler som Høvik hørsel. Høvikklinikken kan bli funnet sentralt på Høvik, i fjerde etasje over Meny.

Om kiropraktoren:

Håvard har jobbet flere år som kiropraktor.  Han har opparbeidet seg erfaring ved behandling av muskel og skjelettplager på pasienter i alle aldre. Ved siden av dette har han gjennomført mange kurs på diagnostisering og behandling av diverse type plager. Svimmelhet og hodepine har blitt hans interesseområder. Han har mye erfaring rundt diagnostisering og behandling av de forskjellige hodepinetypene og krystallsyke.

Håvard har også utalt seg utallige ganger som ekspert i media. Han har ved fire anledninger hjulpet ”God Morgen Norge” med deres helseprogram på tirsdager. Her har han snakket om behandling av krystallsyke, skulder-, nakke- og korsryggplager. Han har også utalt seg i aviser og på ”Tv2 hjelper deg”.

Håvard har en stor glede av å jobbe som kiropraktor og ønsker å hjelpe så mange som mulig med deres plager. Han ser viktigheten med samarbeid og ønsker en tverrfaglig tilnærming til plagen. Fokus på trening etter at behandlingen er over er viktig og et samarbeid med fysioterepeuter kan hjelpe med dette. Dette vil ha fokus på å minimere tilbakefall og fremtidige plager.

Kiropraktor Håvard

Kiropraktor Håvard Tønnessen

Kiropraktoren er tilgjengelig både på telefon og mail. Han svarer gjerne på spørsmål rundt forskjellige plager, behandling, trening og eventuelt andre spørsmål man skulle lure på. Mer informasjon om forskjellige typer plager kan finnes under Problemområder på hjemmesiden.