Christoffer Kittilsen

Christoffer Kittilsen Kiropraktor - MSc, MNKF

Christoffer Kittilsen er utdannet kiropraktor, med bachelor og master grad fra AECC i England. Etter utdannelse har han opparbeidet seg klinisk erfaring fra flere klinikker i både inn- og utland.

 

Christoffer har flere års erfaring med behandling av nakke, midtrygg og korsrygg hos pasienter i alle aldre. I tillegg til dette har han behandling av ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, kne og fot) som sitt spesialområde. Ved siden av kiropraktisk behandling og opptrening bruker Christoffer trykkbølge ved behandling av senebetennelser til disse områdene i muskel og skjelettsystemet.

 

Etter utdannelse har Christoffer tatt flere kurs innenfor ekstremitetsbehandling, Gonstead behandlingsmetode, svimmelhet, hodepine, kjeveleddsproblematikk og IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilisation). Med dette bruker han denne kunnskapen til å tilpasse behandlingen til pasientens enkelte plager.

 

Christoffer har en lidenskap for all form av idrett og har tidligere spilt håndball på toppnivå i Norge og driver nå for tiden med Crossfit. Han har med dette stor interesse og erfaring innenfor trening og idrettsrelaterte plager/skader.

 

Utdanning og erfaring

 

Fagområder