Håvard Tønnessen

Håvard Tønnessen Kiropraktor og Svimmelhetsterapeut - MChiro, MNKF, ICCS

Håvard Tønnessen er utdannet kiropraktor, med bachelor og mastergrad fra Macquarie University i Australia. Etter utdannelsen har han opparbeidet seg over 10 års klinisk erfaring fra flere klinikker i både inn- og utland.

 

Kiropraktoren har flere års erfaring med behandling av nakke, midtrygg og korsryggplager hos pasienter i alle aldre. I tillegg til behandlingen av muskel og skjelettsystemet har han svimmelhet og hodepine som spesialområdet. Han bruker store deler av sin hverdag i å behandle svimmelhetsrelaterte plager og har et godt samarbeid med fastleger i området og forsikringsselskap. Håvard blir ofte sitert i mediene, der han bla. har uttalt seg som ekspert innenfor Krystallsyke/BPPV. Håvard har videreutdannet seg i Svimmelhet og vestibulær rehabilitering, gjennom Nasjonal kompetansetjeneste for vestibulære sykdommer ved HVL.

 

Etter endt utdannelse, har Håvard etterutdannet seg med flere kurs innen Gonstead behandlingsmetode, funksjonell neurologi og idrettskiropraktikk (FICS). Denne kunnskapen bruker han til å tilpasse behandlingen best mulig, til den enkelte pasients plager.

 

Håvard er tidligere håndballspiller på toppnivå i Norge og er veldig interessert i styrketrening, utholdenhetstrening, og skadeforebyggende trening. Idrettsbakgrunnen har også gitt lang erfaring med behandling av idrettsskader, og han har vært en del av behandlingsapparatet til flere håndball-lag.

 

Videreutdannelse gjennom FICS (The International Federation of Sports Chiropractic), har gitt Håvard kompetansen til å være en del av behandlingsapparatet under OL og VM.